وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

دستگیری ۲ قاپ‌زن حرفه‌ای در جنوب تهران با شلیک پلیس

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ سارق قاپ‌زن حرفه‌ای در جریان تعقیب و گریز پلیسی در جنوب تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی ولیپور گودرزی در این‌باره گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی درحال گشت زنی در خیابان نبرد بودند که به یک دستگاه موتورسیکلت با دو سرنشین مشکوک شده و رفتار آن را تحت نظر قرار دادند. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه همزمان کارآگاهان اقدام به استعلام پلاک خودرو کردند، گفت: کارآگاهان در گام نخست متوجه شدند، پلاک موتورسیکلت دارای سابقه سرقت بوده و در واقع این وسیله نقلیه دزدیده شده است. در همین راستا نیز برای دستگیری این دو نفر وارد عمل شدند.

وی با بیان اینکه متهمان به محض مشاهده ماموران پا به فرار گذاشتند، گفت: این دو نفر پس از مشاهده پلیس به صورت خطرناکی با موتورسیکلت در یکی از اتوبان‌های جنوب متواری شدند که در همین راستا نیز کارآگاهان به تعقیب آنان پرداختند تا اینکه سرانجام پس از تعقیب و گریزی چند کیلومتری، ماموران با رعایت قانون بکارگیری سلاح اقدام به شلیک چند تیر هوایی کرده و در نهایت موتورسیکلت مذکور را توقیف کردند.

ولیپور گودرزی با بیان اینکه دو متهم دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند، گفت: تحقیقات اولیه کارآگاهان نشان داد که دو متهم قصد ارتکاب اعمال مجرمانه دیگر از جمله قاپ‌زنی را داشتند که دستگیر شدند. این افراد همچنین تحت بازجویی قرار گرفتند که در جریان آن به جرم خود مبنی بر سرقت موتورسیکلت اعتراف کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از تشکیل پرونده برای دو متهم دستگیر شده خبر داد و گفت:‌این دو نفر که جزو سارقان سابقه‌دار و حرفه‌بودند، پس از تشکیل پرونده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی روانه دادسرا شدند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار